Anerledes foto opgave for konsulent virksomhed

Vi var så heldige at få en god hyggelig dag hos de søde mennesker ved en spændende konsulent virksomhed i Nordjylland. De havde booket os, som fotograf til et virksomhedsportræt. Det er super hyggeligt at få lov til at følge en virksomhed på denne måde. Det er med til at skabe nogle mere intime, ærlige og personlige billeder af arbejdsgangen i en virksomhed. Når vi arbejder med virksomhedsportrætter og medarbejderfotografering, handler det om at fange essensen af jeres virksomhed.

virksomhedsportrætkonsulent virksomhedsportræt i Nordjyllandportrætter i virksomhedansat i virksomhed kantine billeder ansat erhverv

Jeres visuelle identitet er utrolig vigtig

Vi synes altid at billederne af jeres medarbejdere bør laves i selve virksomheden, for at skabe en sammenhæng mellem jeres dagligdag og jeres kommende og eksisterende kunder. Det skaber genkendelighed og sammenhæng for de personer, der besøger jeres hjemmeside eller møder jer på de sociale medier. Jeres visuelle identitet er utrolig vigtig når det kommer til mødet mellem jer og jeres potentielle kunder. Professionelle billeder er med til at give et mere seriøs udtryk af jer.

Portrætter af medarbejdere

Portrætter af medarbejderne, der laves på en professionel måde, sender et seriøst signal til jeres kommende kunder om de mennesker de møder når de kontakter jeres virksomhed. Jeres medarbejder er jeres ansigt udadtil. De er også med til at anskaffe nye medarbejdere, når folk kan se hvem der allerede arbejder i virksomheden.

indhold