Gavekort til fotograf

Giv et gavekort til fotografering i Randers

Den bedste gave idé. Giv et gavekort til fotografering hos hos jer selv i Randers. En af de mest personlige gaver man kan give er et foto af de kære små, bedsteforældrene etc. I kan give gavekortet til dåbsgave, bryllupsgave, runde fødselsdage eller bare til ens kæreste som gavekort til en oplevelse.

portrætfotograf

Gavekortet kan bruges til det hele

Du kan altid bruge gavekortet på vores gode tilbud i forretningen. Der er ofte gode tilbud i forbindelse med udstedelse af gavekort, kontakt fotografen for yderligere information.
Et gavekort kunne f.eks. lyde på selve fotograferingen, indramning af et eller flere billeder. Eller digitale filer etc.

F.eks. kunne et gavekort omhandle følgende:
1 times portrætoptagelse og en flot indramning i en bestemt størrelse. Så kan i efterfølgende når det passer ind i tidsskemaet, arrangere en familie fotografering, søster fotografering, baby eller børne fotografering og meget mere.

Ingen krav til gavekortet

Udover det beløb du giver på gavekortet er, der naturligvis ingen krav, om at i skal tilkøbe noget. Med gavekortet er i fuldt dækket på gavekortet ind. Det er dog en god mulighed for at få en professionel fotograf til at lave en masse forskellige gode foto. Fotografens tid er jo i det her tilfælde helt betalt på gavekortet.