Fotograf Hobro

Portrætfotograf Hobro & freelance fotograf

Søger du en fotograf i Hobro til fotografering indenfor private eller erhverv? Så er du landet på den rigtige fotografs hjemmeside. Hos os, gør vi faktisk en dyd ud af at forventningsafstemme og sparre med jer omkring billeder og visuelle koncepter. Vi ved at billeder er mere essentielle idag end nogensinde. Da vi bruger billeder af os selv i rigtig mange sammenhænge.

Professionelle billeder bruges mange steder idag

Vi kender det godt allesammen. Vi har et par uheldige fotos liggende i vores Facebook eller Instagram galleri, vi vil ønske vores onkel eller far ikke lige havde taget og endda tagget os ind på. Vi er meget bevidste om hvordan verden omkring os opfatter os, som menneske.

Vi vil alle gerne udstråle en stærk personlighed igennem vores billeder. Især når det kommer til et erhvervsmæssigt synspunkt. Flere og flere vælger at gå til den professionelle fotograf Hobro og få lavet deres nye billeder til hjemmesiden, De sociale medier, til deres næste ansøgning eller CV og mange andre sammenhænge.

Fotografer i Nordjylland

  professionelle fotografer

  Som kommercielle fotograf Hobro har vi lavet mange erhvervsfotograferinger. Vi har blandt andet skudt større eller mindre events. Vi har fotograferet foredrag, housewarmings, messer, reportagebilleder fra byfester og sportsevents. Vi har også lavet billeder til forskellige magasiner, aviser og andre spændende erhvervsopgaver i Hobro og resten af Nordjylland.

  Bryllupsfoto Hobro

  Skal i giftes i Hobro eller et andet sted i Nordjylland, så skal i med sikkerhed også have sikret jeres minder fra den store dag ved en professionel og dygtig fotograf. Vi har fotograferet mere end 300 bryllupper over de sidste 10 år, hvilket gør os til en af de mest benyttede fotografer til bryllupper i hele Nordjylland. Vi har fotograferet mange bryllupper i Hobro, Randers, Aalborg, Langå, Nibe, Løgstør, Brønderslev og Hjørring. Se nogle af vores bryllupsbilleder her.

  Fotograf priser

  Hvad koster en fotograf idag? Hos Hobro foto tager vi et fast beløb for selve fotograferingen og resten ligger hos jer selv.  Afhængigt af hvor mange billeder i bestiller hos os, des højere bliver prisen. Vi mener at vores priser altid er fair og gennemskuelige. 

  Et familieportræt - en fantastisk gaveidé

  Overvejer i at få lavet et godt familieportræt af jer selv med børnene eller måske endda børnebørnene for at sikre minderne overlever. Skal i så ikke have fat i en dygtig og erfaren familiefotograf Hobro? Vi har efterhånden fotograferet mange smukke minder af større eller mindre grupper med familier, søskende, børn, nyfødte og meget mere.

   

  Det professionelle portrætfoto

  Når du skal have taget et professionel portrætfoto til din ansøgning, er det blandt andet væsentligt at overveje, hvem modtageren er. Billedet skal kunne afspejle den stilling du søger, eller det miljø du ønsker at arbejde i. Med et portrætfoto er det altså vigtigt at tilpasse billedet efter om det er til kontorarbejde, salgsjob, et praktisk job som elektriker, maler, skulptør eller hvis du ansøger om en særlig lederstilling.

  En af de faktorer som spiller ind i en ansøgning er f.eks., om arbejdsgiveren kan se dig være en del af virksomheden og den eksisterende stab af medarbejdere. Derfor har et godt professionelt foto af dig en del at skulle have sagt, da billeder fortæller noget om personlighed, udstråling etc. Som portrætfotograf i Hobro har vi efterhånden skudt 100vis af portrætter af ansatte, men også private.

  Fotograf Lone Brand

  Tlf: +45 42679011

  Kontakt

  11 + 6 =