Professionel

Gravid Fotograf Randers

Siden 2010

Gravid fotografering, foto gravid, gravidbilleder, gravidfoto
gravid foto Randers
Gravid fotograf, gravid mave, gravid fotografering, mavebilleder
Gravid fotografering Randers
Gravid fotografering, foto gravid, gravidbilleder, gravidfoto, boudoir gravid, graviditets foto, billeder gravid, graviditetsfoto, foto gravide, gravid, gravide
billeder gravid, graviditetsfoto, foto gravide
gravidbilleder, gravidfoto, boudoir gravid
foto gravide, gravid
Her er maven i centrum, som gravid fotograf fanger jeg maven på flotteste vis Randers
boligfoto Kolding
Gravid Mor Pregnant Mom maternity baby fotograf nøgen strækmærker babybump. Randers
Gravidfoto og babyfoto. Babyfoto og Gravidfoto Portrætbilleder fra livets start   K
baby og børnefoto i Randers
graviditetsfoto, foto gravide, gravid, gravide
kvindelig gravid fotograf
Gravid fotografering hos kvindelig fotograf i spændende fotostudie
mavebilleder i Randers
Gratis gravid fotografering. Smukke og naturlige gravid billeder i trygge og naturlige omgivelser
Gravidfotografering - billeder af gravide
Gravid fotograf. Graviditet er et smukt stadie i en kvindes liv
gravidbilleder, gravidfoto, boudoir gravid
foto gravide, gravid
Tips til Gravid Fotografering beskrives her på siden
Gravid Mor Pregnant Mom maternity baby fotograf nøgen strækmærker babybump.
Gravid portræt
Jeg laver smukke gravidbilleder på location/studie.
portrætter
portrætter gravid Randers
Professionel og uddannet

Mød fotografen

Gravid fotografering, foto gravid, gravidbilleder, gravidfoto, boudoir gravid, graviditets foto, billeder gravid, graviditetsfoto, foto gravide, gravid, gravide. Gravid Mor Pregnant Mom maternity baby fotograf nøgen strækmærker babybump. Gravidfoto og babyfoto. Babyfoto og Gravidfoto Portrætbilleder fra livets start i Randers C.

Gravid fotografering Randers

Gravid fotografering

Hos os kan du frit vælge om du ønsker din gravid fotografering i vores spændende fotostudie centralt i Randers eller vi tager ud på en lokation i naturen og laver nogle fotokunstneriske mavebilleder. Lad Koldingfotografi forevige din  graviditetmed et smukt portræt af din smukke gravide mave. En gravid fotografering foregår altid i en afslappet og hyggelig atmosfære.

Hvor lang tid tager en gravid fotografering Randers?

Fra det øjeblik du ankommer til vi er færdige med billederne, går der ca. 1-1,5 time. Det afhænger meget af hvor mange forskellige billeder du ønsker. Vi skal prøve at fotografere dig i forskellige poseringer og lyset i fotostudiet, skal også lægges forskelligt for hvergang vi ændrer position fra feks stående billeder til liggende billeder.

Flotte mavebilleder

Drømmer du om nogle smukke mavebilleder, der fremhæver din smukke, gravide mave? Få lavet nogle skønne minder om de 9 måneder du har båret et nyt liv i din mave. Hos Randers Fotografi finder du en erfaren gravid fotograf med mange friske ideer til hvordan man foreviger din flotte mave. Den kreative fotograf til gravid fotografering af din voksende mave i trekantsområdet. Fotograferingen af mavebilleder foregår altid i et hyggeligt og roligt tempo, så både du og babyen kan slappe af og føle dig godt tilpas under photoshootet.

Hvad er gravid fotografering?

Gravid fotografering hos os i Randers, foregår i en fuldstændig afslappet atmosfære, og du er mere end velkommen til at tage din bedre halvdel med. Det kunne også være du gerne vil have din bedste veninde med. Du bestemmer. Det er en rigtig god ide når du inden du ankommer til gravid fotograferingen at have noget løsthængende tøj på. På den måde undgår du der er mærker i huden fra f.eks. stramme elastikker, der vil være synlige på billederne. Ta også gerne lidt forskelligt tøj med til billederne. Find ideer på nettet eller her i vores galleri.

Generelt om gravid fotografering

Når du ønsker at få lavet mavebilleder, så er maven mest fotogen fra uge 30 til 36, men nogle gravide har en stor flot rund mave allerede i før dette. Ligeledes kan man sagtens lave billederne tættere på terminen. Man skal blot være være opmærksom på, at maven “synker” som guldklumpen nærmer sig fødslen. Her er lidt andre gode tips til gravid fotografering:

  • Vælg en stropløs BH til billederne. Har du ikke en, kan man godt proppe stropperne ned, hvilket dog fylder lidt og kan ses på billederne.
  • Sikrer dig at dine strømper ikke sidder for stramt og laver mærker om dine ankler. Det tager tid inden mærkerne forsvinder.
  • Har du et langt hår, så tag nogle elastikker med så vi har mulighed for at lave lave nogle billeder med både opsat og løst hår.
  • Det er altid en god ide at medbringe nogle pæne sko, såsom : stiletter, sandaler, etc. Så laver vi både billeder i bare tæer og med skoene
  • Ønsker du de billeder hvor kjolen “flyver”, skal du sørge for at have en med til at kaste kjolen. Der er det en god ide at medbringe en veninde eller din mand / kæreste etc.
  • Det er en god ide inden du kontakter gravid fotografen, at du har nogle ideer om hvilken slags gravid billeder du er til. Brug derfor internettet til at finde inspiration. Der er også mange gode kreative gallerier omkring gravid fotografering på Pinterest. Prøv at klikke her

indhold