Landets 6. største by, Randers, ligger helt fantastisk velplaceret i Østjylland. Lige der hvor Gudenåen munder ud og ved bunden af Randers Fjord, der ligger Randers i et kuperet terræn og med det særlige landskab og lys, som kendetegner et kystområde, der ligger nordligt i Østjylland.

Placeringen har også gjort, at byen opstod ret tidligt. Allerede i 1000-tallet dannedes der en by på dette datidens trafikknudepunkt. I dag er Randers en stor og moderne by med en lang historie bag sig, som man med rette er stolte af. Historie, natur, kultur i et bredt spektrum kendetegner denne kronjyske by.

Den helt særlige stemning, der er i og omkring byen, er med til at gøre den til et helt oplagt sted at holde bryllup.

Hvorfor vælge Randers til brylluppet?

Hvorfor holde bryllup i Randers?

Der er mange gode grunde til at holde bryllup i Randers. Bor du i eller i nærheden af Randers, så er det jo det helt oplagte valg. Det samme gør sig gældende, hvis du eller din partner har en særlig tilknytning til området. Det kan også bare være, at I tænker, at Randers har alt det, I drømmer om i forhold til jeres store livsbegivenhed. Det er en meget vigtig del af bryllupskonceptet, at det foregår det helt rette sted.

Selv om Randers for mange danskere ligger ret langt væk, så er byen præget af en rigtig god infrastruktur, der gør det muligt at komme til og fra byen på flere forskellige måder. Du kan komme dertil både med tog, skib og bil, og da Aarhus ligger ret tæt på, kan du også flyve dertil på kort tid.

Hvorfor holde bryllup i Randers?

Få taget nogle professionelle billeder af jeres bryllup

Et bryllup er en helt enestående begivenhed. Derfor fortjener det at blive foreviget på den allerbedste måde. Det gøres bedst ved at lade en professionel fotograf tage billederne. Det gælder både bryllupsbillederne og de billeder, der kan tages i løbet af hele dagen. Det er en helt særlig dag, og sådan nogle billeder vil være guld værd for brudeparret at have efterfølgende.

Der vil være mange helt skønne steder at vælge imellem, når I skal udvælge det eller de steder, hvor jeres bryllupsbilleder skal tages. De steder kan I selv finde, eller I kan tage fotografen med på råd. Han eller hun kender alle de mange små og store steder, som er super velegnede til den slags billeder. Det bliver en helt fantastisk dag på et helt fantastisk sted i Danmark.