Vi vil gerne udstikke nogle vigtige gode råd, der bør hjælpe dig med at gøre dig mere forberedt til en fotosession.

Vær i godt humør. En positiv indstilling hjælper med at være mere afslappet og I vil være i stand til at udtrykke jer selv bedre. En fotosession er et samarbejde mellem modellen og fotografen og en god stemning vil forenkle processen. Planlæg ikke at afholde fotosessionen lige efter arbejde, da det er sværre at slappe af.

Tag forskellige ting og tøj med hjemmefra I gerne vil have med på billedet. Det skal være Jeres personlige fotosession, derfor anbefaler jeg at have nogle ting med I godt kan lide. Tingene bør afspejle jeres hobbyer, personlighed eller profession etc. Tøjet skal være lette, farverige og lyse. Prøv at undgå mørke farver. I skal have tøj nok til 3-4 forskellige kombinationer. Husk tilbehør som briller, øreringe, halskæde, hat eller noget I holder meget af. Det vil gøre fotosession mere livlig og mindre ensformigt.

Læs mere om bryllupsfotografering her

En fotosession

Diskuter Jeres idéer med mig. En fotosession plejer at foregå spontant; man kan ikke planlægge lys, bagrund eller kropsholdning på forhånd. Hver kunde har sine egne ønsker og udseende, så derfor, tag en snak med mig om jeres idéer og hvad I har lyst til. Jeg støtter kundens idéer, prøver at være konstruktiv og gøre alt for at kunden får den bedst mulige oplevelse.

Se flere flotte billeder her

I kan rådføre jer omkring sminke og hår. Hvis det er en behov, kan der for et ekstra gebyr, være en professionel makeup-artist til stede og gøre Jer klar til fotosessionen. Det er ikke altid nødvendigt, da de fleste piger sagtens selv kan lægge makeup, der får det bedste frem af dem selv. Alt i alt koster det næsten ingenting og man skal huske, at der altid er en mulighed for, at redigere billeder med grafiske programmer.

Forventninger til fotografering

Vær helt klar omkring forventninger mht. fotografering. Der findes mange fotografer som udbyder fotosessioner, men alle er forskellige. For at undgå misforståelser, er det en god idé at undersøge betingelserne for fotosessionen. I skal være velkommne til at drøfte det igennem pr. telefon eller email.

Kreative bryllupsbilleder i Danmark

Jeg håber at disse tips og tricks vil hjælpe til med at føle Jer mere klar til fotosessionen. Jeg selv, som fotograf, sørger altid for at kunden føler sig tilpas og at stemningen er god. Det kan også ses på det endelige resultat af billederne.