Portrætbilleder til erhvervsprofil

Portrætbilleder til erhvervsprofil. Vi lavede et mix af naturen og det mere rå i betonmiljø af den smukke kvinde Anne i Randers. Billederne skal bruges til erhvervsprofilering på Linkedin og erhvervsnetværk.

Vi fik opgaven. Hvor vi tog en snak med Anne om behovet. Samt hvilken stil hun ønskede i billederne. Vi ville gerne sikre os vi fik så meget forskellighed i billederne, som muligt, På den måde får hun så mange forskellige billeder at vælge imellem som muligt.

Portrætbilleder til erhvervsprofil1

Portrætfotografering udendørs

Vi elsker at lave portrætfotografering udendørs. Lyset og de mange forskellige lokationsmuligheder, gør bare billederne mere levende og spændende at kigge på. Med det naturlige lys, der ofte ligger i Danmark (det grå og kedelige), er der masser af muligheder, da lyset er ret blødt og derfor nemt at forme, som man vil have det i portrætterne.

Vi forsøger hele tiden at skifte lokation mere end en gang under fotograferingen, for at sikre os billederne får så meget dynamisk udtryk, som mulig.

Se mere om portrætfotografering i Randers her.

Portrætbilleder til erhvervsprofil3

Professionel, kreativ portrætfotograf

Som professionel, kreativ portrætfotograf med øje for detaljer. Er vi gode til at få det naturlige frem i de portrætter vi laver. Vi har opbygget mange års erfaring med digital portrætfotografering både i fotostudio, men især udendørs. Portrætfotografen i Randers har specialiseret sig i portrætfotografering af både børn og voksne. I vores digitale univers har en portrætfotografering ofte et helt andet formål end blot at ende, som et unikt minde på væggen hjemme i dagligstuen.

Portrætterne har ofte en personlig mission

Portrætterne har ofte en personlig mission på de sociale mediers univers, hvor billeder aldrig før har fyldt så meget i danskernes liv, som nu. Vi elsker at lave kreative portrætfotos i Randers, så vil i gerne have opdateret jeres billeder, så prøv at skrive til os og hør mere. Det koster bestemt ikke noget at spørge 🙂

Portrætbilleder til erhvervsprofil2